ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ КВАРТИР ТОВ «КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС!
06 апреля 2020

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ КВАРТИР ТОВ «КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС!

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОВАЛЬСЬКА-Житлосервіс» інформує:

На виконання вимог Постанови КМУ від 24.12.2019 № 1082  «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», ТОВ «Ковальска-Житлосервіс» буде здійснено коригування нарахувань (в сторону зменшення)  послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для всіх категорій споживачів, у зв’язку  зі зміною ціни природного газу, починаючи з грудня 2019 року.

Відповідний перерахунок буде відображено у березневих платіжках за отримані послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води за березень 2020 року.

Довідково:

Період здійснення перерахунку

Ціна газу за даними НАК Нафтогаз у березні 2020 (грн. за 1000 куб. м без ПДВ.):

Ціна газу згідно постанови КМУ від 19.10.2018 №867 (врахована в діючому тарифі, розпорядження КМДА №2232 від 11.12.2018)                                                                 (грн. за 1000 куб. м. без ПДВ):

Березень 2020

3396,0

6235,51

    

Пояснення про нарахування:

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 року 1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення. Централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природнього газу» виникли підстави редагування оплати послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, визначена у відповідному місяці згідно з діючими тарифами на зазначені послуги ТОВ «Ковальська-Житлосервіс».

Відповідно до Змін, що вносяться до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення і Правил користування тепловою енергією, згідно пункту 51:

Сума перерахунку для споживача (С) визначається за такою формулою:

С= (1-К) х П

Де К- коефіцієнт перерахунку

П – плата послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води, визначена у відповідному місяці згідно з діючими тарифами на зазначені послуги.

березень:

Найменування послуги

Централізоване опалення                       Грн. за Гкал

Централізоване постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників Грн. за 1 куб. м.

Централізоване постачання гарячої води за відсутності рушникосушильників Грн. за 1 куб. м.

Затверджений тариф Розпорядженням               № 2232 від 11.12.2018р.

1564,2

103,22

92,62

Коефіцієнт перерахунку

0,67697

0,69744

0,7013

Зменшення нарахувань за березень у квітні

-32%

-30%

-30%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последние новости

ОБҐРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ЗБІЛЬШЕННЯ ВАРТОСТІ ПОСЛУГ ТА УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ НА УПРАВЛІННЯ За адресою м. Київ проспект Миколи Бажана, 10 Для забезпечення подальшої належної якості послуг та функціонування спільного майна будинку співвласникам будинку пропонуємо у листопаді місяці провести процедуру підписання договору на управління по Вашому багатоквартирному будинку. Під підписанням договору мається на увазі договір на управління між ТОВ «Ковальська-Житлосервіс» та співвласником, взамін персонального договору на утримання будинку. Зазначена зміна вартості дасть можливість підтримувати комфорт проживання у будинку на належному рівні та забезпечить: сплату за спожиту електричну енергію, можливість виплати заробітної плати робітникам, які обслуговують будинок, можливість придбання необхідної кількості матеріалів для технічного обслуговування будинку, можливість в повному обсязі оплати послуг підрядних організацій та проведення поточного ремонту.

Оголошення


Новости 13 - 18 из 57
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Конец