–15% на квартири від «Ковальська Нерухомість» – смакуйте солодкі знижки
15 мая 2017

–15% на квартиры от «Ковальская Недвижимость» – смакуй сладкие скидки

Не привыкли отказывать себе в удовольствии? Обожаете сладкое и цените настоящее? Тогда угощайтесь – квартира в центре столицы со скидкой до 378 000 грн.!

Впечатляющие скидки в размере 15% распространяются на 1 и 2-комнатные квартиры в ЖК «Династия», площадью от 47,09 кв.м. до   95,30 кв.м. 

«Такой сюрприз – это наш подарок инвесторам к лету. Ведь завершения строительства нового жилого комплекса уже в конце 2017 года и стоимость жилья прогнозируемо возрастет. Кто интересуется рынком недвижимости, понимает - возможность уникальна», - комментирует Дмитрий Плосконос, руководитель отдела продаж объектов недвижимости ПСГ «Ковальская».

Предложение действует с 15.05.2017 года. Количество квартир, которые участвуют в акции – ограничено.

Будем рады вас приветствовать в наших офисах продаж!

Подробные условия акции можно узнать по тел.: (044) 393-02-38

Последние новости

ОБҐРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ЗБІЛЬШЕННЯ ВАРТОСТІ ПОСЛУГ ТА УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ НА УПРАВЛІННЯ За адресою м. Київ проспект Миколи Бажана, 10 Для забезпечення подальшої належної якості послуг та функціонування спільного майна будинку співвласникам будинку пропонуємо у листопаді місяці провести процедуру підписання договору на управління по Вашому багатоквартирному будинку. Під підписанням договору мається на увазі договір на управління між ТОВ «Ковальська-Житлосервіс» та співвласником, взамін персонального договору на утримання будинку. Зазначена зміна вартості дасть можливість підтримувати комфорт проживання у будинку на належному рівні та забезпечить: сплату за спожиту електричну енергію, можливість виплати заробітної плати робітникам, які обслуговують будинок, можливість придбання необхідної кількості матеріалів для технічного обслуговування будинку, можливість в повному обсязі оплати послуг підрядних організацій та проведення поточного ремонту.

Оголошення


Новости 13 - 18 из 57
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 | След. | Конец